QR-info-BLOK-Covid19, woorden van hoop&troost/ ferdivedaasje.

Deze pagina biedt je wekelijks, misschien dagelijks AFLEIDING, in een veel-omvattende mix van deelbare MAILHITS, korte gedichten, mooie foto’s en wat verder aan positieve, opbeurende ideeën opborrelt uit wat in Friesland MIENSKIP heet.

De DEELBARE link is bit.ly/2WjS4P2

Elke bijdrage met een POSITIEVE insteek is welkom. Ook je hulp om deze site op peil te houden. Stuur je bericht naar de webmaster hfjveenstra@gmail.com

De haiku hierboven is één van de talloze korte verzen welke in het Wereld Wijde Web gevangen en bevrijd kunnen worden met de onderstaande QR-link bit.ly/39QgZyu. Behalve uitprinten voor eigen gebruik waar en wanneer ook ter wereld, kun je deze link delen met een ander.

Het VERS VOOR VANDAAG vind je ELKE DAG met bit.ly/39QgZyu

Week 44/2020

————————————————————–

Geen handje, elleboog of voetje geven. Geen geknuffel of een kus…… Maar WEL een Drachten-groet op anderhalve meter of veel verder. De Drachten-groet is werkzaam op ook grote afstand en heeft 4 standen: een lange GD links of rechts en de korte links of rechts. Bij de lange-rechts begroet je iemand met horizontaal uitgestrekte rechterarm waarbij je meteen en snel de hand naar het hart brengt.

/03/Poekie-het-Coronaballetje.mp4